May 18, 2011

I"m Busyy Right Now.

Selamat sejahtera semua. Tajuk nie sesuai gila dengan situasi sekarang.Now kami semua tengah busy exam.Exam for pertengahan tahun*exam yang susah tuhh Hahahah.Busy memanjang dengan buku ditangan mata memandang dibuku hehehe. Exam dah lahh lamaa ,nak tahu berapa lamanya??3 minggu kott , satu subjek satu hari.cube korang semua bayangkan.Perghhh,jenohhh nak menunggu exam tuh habis.Sebenarnya dah malas nak pegang buku , hikhik .Kantoi aku rajin bila nak exam jer.shhhh,diam diam sudah.


Hmm,korang nak tahu?sabtu nie bersamaan 21may adalah tarikh yang bermakna buat kakak and buat kami sekeluarga.Tarikh tuh adalah berlansungnya majlis pertunangan buat kali pertama dalam family.Perghhh,this the first time majlis macam nie dilangsungkan.So,tak sabar nak tunggu coz ramai cousin yang datang.hikhihk ;/ Hmm,so congratulation for mysister.Jangan nak gemuruh nanti time sarung cicin tuhhh.hikhikkk.Hope korang kekal hingga ke majlis perkahwinan,yeahhh.Tak sangke aku dapat "abang ipar lahh"


Ehhh,sekejap dah bulan mei.Terasa begitu sekejap,nanti "tuttt tap tuttt tapp" nanti aku dah meningkat satu lagi angka dan menjadi 16 tahun.Hmm,sudahh tuaa cepat nyeee.nak time  mude balikk nak zaman kecik kecik time hingus keluar tuh.Hahahah ;pTarikh yang bermakne akan datang tidak lama lagi.cuti kott time tuhh,so hope kawan kawan ingat tarikh tuh.tak kesah kalau korang lupe,memang patut korang lupe.hikhik*dah mule merepek bende tak sepatutnyaa.baik aku chiawww dulu.


THE END !!! 
THANK YOU.
BYE BYE..